Máte rádi jablka? Myslím, že ano, je to naše nejzákladnější ovoce, pokud má někdo ovocnou zahradu, jabloně v ní určitě nechybí. Prostě jablko nemá chybu, je naše, české, každý ho zná a všichni ho jedí. Jíme ho za syrova, v koláčích, ve štrůdlu, v přesnídávkách, nebo v pyré. Co že je to pyré? Je to vlastně přesnídávka, tu zná každý, jedl ji jako malý, krmil s ní své děti, jablečná přesnídávka má tradici, ale ta prodávaná je samozřejmě nějakým způsobem upravovaná, otázkou zůstává, kolik je v ní vlastně jablek. Už před lety vařily maminky svým dětem přesnídávky domácí.
Tehdy se podle nějaké módní vlny do nich přidával pudinkový prášek, asi aby lépe zhoustly. Pokud neměly svoji zahradu, jablka koupily, byla levná. Dnes se doba změnila. Každá maminka, chce pro své dítě jen to nejlepší, ale málokterá by mu vařila doma jablečná pyré nebo přesnídávky. Prostě pleny se už nevyvařují a přesnídávky nevaří. Navíc dnes, kdo nemá vlastní jabloně by byl trochu blázen, ještě se mořit doma s domácími přesnídávkami, protože cena takového pyré by se vyšplhala do nekonečných výšin a kdo ví, v jaké kvalitě jsou vůbec tak jablka. To že jsou obrovská a vůbec se nekazí je sice pěkné, ale divné. Jestli ona nejsou vlastně nacpaná nějakou chemií? Ale máme tu řešení pro všechny maminky, které svým dětem chtějí dopřát klasiku ve skleničce z jablek a přitom se zaručenou biokvalitou.
Inu, nabídka pochopitelně neplatí pouze pro maminky a jejich děti, je pro všechny, kteří jablka milují, milují jejich vůni a nedají na ně dopustit. Je mezi námi i hodně starších lidí, kteří kdysi také jablka milovali, ale bohužel, už nemají chrup, který by se s relativně tuhou dužinou popral, nebo jsou na tom zdravotně zrovna třeba špatně a potřebují pouze kašovitou stravu. Prostě nabídka je stvořená pro všechny, je to nabídka jedinečná, protože se jedná o opravdu jedinečné zpracování jablek bez převaření, výrobek není nijak doslazován a jablka pocházejí z bioprostředí. Prostě pochoutka zaručená a navíc zdravá a v té nejlepší kvalitě.